TV-teckel Messi weer van de partij tijdens EK voetbal

Teckel Messi komt terug op televisie tijdens het EK voetbal. In 2014 werd het hondje razend populair toen ze rondliep in het Studio Sport-programma Studio Brasil.

De comeback van Messi werd bevestigd door presentator Henry Schut in het AD.  Het Studio sport gezicht hield wel een slag om de arm: "Tenminste, als hij dan nog leeft."

Studio Brasil

Nederland leerde de toen vierjarige teckel kennen in de zomer van 2014. Het beestje was van een van de medewerkers van Studio Brasil en bleek een van de lichtpuntjes in het verder behoorlijk stijve, saaie programma.

Fans

Messi bouwde al snel een grote schare fans op. Hij kreeg bergen fanmail, werd bewonderd om z'n spontane acties zoals op schoot springen bij Ronald de Boer en deed zich te goed aan alle lekkere hapjes die hem toegestopt werden. Hij dreigde zelfs even te dik te worden tijdens de maand dat Studio Brasil op de buis was.

Comeback

En nu maakt de oude tv-vedette dus een comeback, al was dat lange tijd onzeker omdat de speler naar wie hij is vernoemd niet meedoet op het WK. Gelukkig is daar wat op gevonden, een medewerkster van de NOS laat weten dat Lionel Messi komende zomer wél om de Copa América speelt,wat reden genoeg is de viervoeter opnieuw op de bank te zetten.

Reageren