TVOH-kandidaat Mitchell Brunings populair in Frankrijk

Het houdt maar niet op bij The Voice: reggaeheld Mitchell Brunings is niet alleen populair in Nederland, ook Frankrijk heeft de zanger ontdekt.

Aan het begin van het seizoen drukte Erland Galjaard het ons nog op het hart: "Dit seizoen wordt weer beter dan alle voorgaanden", zei hij toen. Daar lijkt geen woord te veel mee gezegd.

Mitchell Brunings

Zo beleefde Mitchell Brunings zijn Ben Saunders-momentje tijdens de eerste auditieronde van The Voice. Hij liet iedereen even geloven dat Bob Marley op het podium stond met zijn vertolking van The Redemption Song. Zijn auditie is nu ook opgepikt door de Franse Huffington Post.

Bob Marley

De Franse website schrijft bij het filmpje: "Je houdt wel of niet van reggae, maar iedereen kent Bob Marley en zijn unieke stem. Ook het publiek van de Nederlandse editie van The Voice was bijzonder verrast om één van de mooiste reggaeliedjes, Redemption Song, te horen alsof het het werd gezongen door Bob."

Coach Ilse DeLange is apetrots op haar pupil:

Single Top 100

Vorige week stond Mitchell Brunings nog op de derde plek in de Single Top 100, deze week moet hij het doen met de 33e plek. Ondertussen krijgt de zanger op Twitter ook allerlei berichten van fans uit het buitenland. Bijvoorbeeld uit Canada:

Er lijkt dus een mooie carrière voor Mitchell in het verschiet te liggen. Bekijk hieronder zijn auditie nog een keer:

Reageren