Duo in de boeien

Tweede duo door Hunters gepakt

6 maart 2023 21:36 | amusement | Door Susanne Jansen

© AVROTROS

De Hunters hebben in de aflevering van vanavond een tweede koppel te pakken gekregen. Na Famke Louise en Denzel Slager zijn nu ook Dilan Yurdakul en Guido Spek door de Hunters gepakt.

In de zoektocht naar Dilan Yurdakul en Guido Spek werd de hulp van het juicekanaal LifeofYvonne van Yvonne Coldeweijer door de hunters ingeschakeld. Een video van het duo werd gedeeld, met de oproep aan al haar ‘spionnen’ om uit te kijken naar de acteurs. Met succes, want de spionnen van Yvonne bleven maar tips insturen.

Gepakt door de Hunters

Dit kregen ook Dilan en Guido te horen van contactpersoon Patty Brard, nadat zij contact met haar opnamen. Al dachten ze toen nog dat een foto op een juicekanaal niet veel uit zou maken. Uiteindelijk werd zelfs de naam van het restaurant waar Guido en Dilan zaten te eten door de spionnen doorgegeven, samen met de volgende locatie waar ze naar toe zouden gaan. En terwijl Guido en Dilan rustig op de bank zaten met een gitaar, ging de deurbel. Vluchten had helaas geen zin en ze werden in de boeien geslagen door de hunters. 

Niels en Mark

Vorige week was te zien hoe Mark Baanders en Niels Oosthoek het niet altijd met elkaar eens werden terwijl ze op de vlucht waren. Vooral een mooie auto was tijdens het vluchten van belang. Strontziek werden ze van elkaar zoals ze het zelf zeiden, maar toch bleven ze positief en liepen ze zelfs hand in hand door het weiland. En ook deze keer werd voor een overnachting weer gezocht naar een mooie plek. De eisen? Een huis met een Bentley of anders een Range Rover. Als er maar een zwembad en genoeg wijn is. En ook vanavond werd een mooie slaapplek geregeld, met genoeg water om in te zwemmen. 

Sandra en Sylvana

Voor Sandra Ysbrandy en Sylvana IJsselmuiden was het de tweede keer dat ze naar Schokland gingen, de locatie waar ze een bepaalde radio locatie moeten beluisteren. Geheel onherkenbaar met hoofdbedekking kreeg het duo het voor elkaar om in een auto naar de radio uitzending te luisteren. Maar het onthouden van de code ging nog bijna mis door de dyscalculie van Sylvana. Gelukkig kon Sandra haar snel ondersteunen.

Sjoerd en Jeroen

Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst kregen het als eerste duo voor elkaar om hun code te ontcijferen en weten inmiddels ook bij wie zij moeten zijn voor de laatste informatie voor de finale. 

De volgende aflevering van Hunted Vips is te zien op maandag 13 maart, om 20:25 op NPO 3. 

Meer over