Toiletjuf

Tweede seizoen Chantal Komt Werken vanaf april op televisie

3 maart 2020 11:09 | amusement | Door Irma Tomas

© Nick van Ormondt
Het tweede seizoen van Chantal komt werken is onderweg. Chantal Janzen gaat weer aan de slag vanaf donderdag 23 april. 

Het eerste seizoen van Chantal komt werken was een aardig succes voor RTL 4 al eindigde het programma waarin Chantal Janzen iedere week een nieuw baantje heeft, onder de miljoen kijkers. En dat zou voor het goede iets omhoog moeten. 

Toiletjuf

Het tweede seizoen wordt iets anders dan deel 1, In plaats van twee baantjes per aflevering, gaat Chantal nu maar voor 1 werkgever aan de slag. Een van die werkgevers is de kermis, waar Chantal een dagje toiletjuf was. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een goedemorgen! Lekker aan t werk vandaag mensen? Ik ook, en wel voor seizoen 2 van Chantal komt werken! Onwijs veel zin in om weer diensten te mogen meedraaien met al die gepassioneerde mensen. Het wordt een hele bijzondere nieuwe reeks dit 2e seizoen, met tot nu toe mooie en zeer uiteenlopende beroepen die ik spannend, heftig, eng, prachtig en ontzettend indrukwekkend vind. Binnenkort te zien @rtl4 💪🏻❤️#hierwerkteikopdekermis #metmntwinsister #lookalike #haarlippenzijnbeter #toiletdienstdraaien #iemandmoethetdoen #dontunderestimate #heavyshit #vooraldieshit #respect #hardewerkers #neverforgetyourwringmop #dontunderestimatethepowerofthewringmop

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Meer over