(Niet) lachen

Tweede seizoen van LOL: Last One Laughing op komst

3 maart 2023 11:44 | amusement | Door Tessa Kok

© Prime Video

Na het grote succes van het eerste seizoen, krijgt de comedyserie LOL: Last One Laughing een tweede seizoen. Dat heeft Prime Video vrijdag aan de hand van een filmpje op hun Instagram bevestigd.

Niemand minder dan Bas Hoeflaak, die viraal ging met een liedje over een fluit, vertelt in het filmpje op het kanaal van Prime Video dat er een nieuw seizoen zit aan te komen. En die kunnen liefhebbers ook al snel verwachten, want Hoeflaak geeft aan dat het tweede seizoen dit jaar nog te zien zal zijn.

"Ik heb vreselijk goed nieuws. Er komt een tweede seizoen. Dit jaar nog", laat de komiek in de video weten. Henry van Loon, die ook meedeed in seizoen 1, is ook in het filmpje te zien.

Succesvol concept

Het eerste seizoen van de comedyserie op Prime Video werd direct een groot succes. Bij het programma zitten tien komieken in een huis met elkaar en mogen zij zes uur lang niet lachen. Wie als laatste overblijft en het langst niet lacht, wint 50.000 euro voor het goede doel.

Denk je aan het eerste seizoen, dan denk je aan Bas Hoeflaak. Hij wist viraal te gaan met een liedje dat hij speelde op zijn blokfluit. Met dat liedje speelt hij drie andere comedians uit het spel. Niet gezien of nog eens terugkijken? Hieronder vind je de video.

Seizoen twee

Welke komieken meedoen aan het gloednieuwe seizoen, is nog niet bekend. Prime Video vraagt op Instagram aan hun volgers wie zij graag willen zien. En daar worden al een hoop namen geopperd. Namen als Jochem Myjer, Ruben Nicolai, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jeroen van Koningsbrugge, Hans Teeuwen, Brigitte Kaandorp en Leo Alkemade komen voorbij.

Meer over