Tweede seizoen voor Bloed, Zweet en Tranen

19 Februari 2014 14:14 | amusement | Door Televizier

Ondanks een niet bijster succesvol eerste seizoen, gunt SBS 6 de talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen dit najaar toch een vervolg.

Is er nog iemand die weet wie het eerste seizoen van Bloed, Zweet en Tranen op zijn naam schreef? Het was Jason Bouman, van wie we sindsdien niets meer gehoord hebben. Het hele seizoen van de talentenjacht was redelijk onopvallend ondanks de aanwezigheid van juryleden Gerard Joling en Dré Hazes.

half miljoen kijkers

Ook de kijkcijfers hielden niet over. Bloed, Zweet en Tranen begon redelijk met 800.000 maar zakte gedurende het seizoen weg naar een half miljoen. Toch vindt SBS dat de talentenjacht een tweede kans verdient en blijkbaar heeft Nederland idioot veel volkszangers en zangeressen die niets liever willen dan de nieuwe André Hazes worden.

Danny de Munk

Danny de Munk verklapte in het AD dat het programma een vervolg krijgt en dat hij wederom een van de juryleden is. „Dit najaar begint alweer het jureren voor de SBS 6-talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen. Tijd om even bij te komen is er de komende maanden dus amper.”

De finale van seizoen 1 van Bloed, Zweet en Tranen leverden nog een relletje op ook.

Update: Gezien de reacties die dit artikel genereerde, heeft Jason Bouman toch een schare fans opgebouwd het afgelopen jaar. Die trakteren we graag op een van zijn beste nummers: 't Regent Bier.

Meer over