Tweede seizoen voor Jensen USA

De laatste aflevering van Jensen USA moet nog worden uitgezonden, maar Robert Jensen is momenteel alweer druk met een vervolg op zijn programma. 

Jensen was tot 2016 twee jaar van de buis verdwenen, maar nu heeft hij weer de smaak te pakken: ‘‘Ik ben alweer met een vervolg op Jensen USA bezig, maar dit keer niet per se met alleen Amerikaanse interviewkandidaten.’’

Rode bank

Jensen is niet alleen druk met een tweede seizoen van Jensen USA, maar wil ook weer een nieuwe studioshow gaan doen. Tot 2011 had hij zijn eigen talkshow JENSEN!, waarin bekende gasten uit binnen- en buitenland plaatsnamen op de rode bank. In 2013 stapte de presentator over naar Veronica met een nieuwe talkshow, maar het programma wist op het laatste moment nog maar weinig kijkers te boeien.

Fascinerend

Donderdagavond is de laatste uitzending van Jensen USA. Daarin praat Jensen met oud-Olympisch kampioen en transseksueel Caitlyn Jenner, ook wel bekend van Keeping up with the Kardashians. De presentator is onder de indruk van de voormalige tienkamper: ‘‘Ik vind haar verhaal zó fascinerend. Als je hoort wat er allemaal komt kijken bij zo’n transitie van man naar vrouw, tsjongejonge.’’

Slaap

Jensen trekt met zijn programma geen hoge kijkcijfers: rond de 200.000 kijkers zijn benieuwd naar zijn interviews met de Amerikaanse sterren. In vorige afleveringen ging Jensen langs bij Charlie Sheen, Vanilla Ice en pornoster Ron Jeremy. Deze laatste vond het gesprek wat minder interessant en dommelde meerdere keren in slaap:  

De laatste aflevering van Jensen USA is donderdag om 21.30 uur bij RTL 5 te zien. 

Meer over:

Reageren