Tweede seizoen voor Revenge Body with Khloe Kardashian op E!

Zender E! heeft groen licht gegeven voor een tweede reeks van de inspirerende serie Revenge Body with Khloe Kardashian, waarin deelnemers een make-over krijgen.

In de show hebben kandidaten de fysieke en emotionele kracht gevonden om aan zichzelf te bewijzen dat ze liefde en respect verdienen. Dit moet gebeuren op televisie, want iets alleen aan jezelf bewijzen is natuurlijk niet goed genoeg.

Aangemoedigd om te veranderen

Onder leiding van Khloe Kardashian en haar groep gezondheid-, schoonheid- en stijldeskundigen worden de mannen en vrouwen aangemoedigd om te veranderen in wie ze willen zijn.

Persoonlijke strijd

“Ik ben zo blij dat ik de mogelijkheid heb om mensen die vastbesloten zijn te veranderen bij te staan en te helpen in hun persoonlijke strijd,” aldus Khloe. “Ik ben er trots op om deel uit te mogen maken van hun reis en een bijdrage te kunnen leveren aan hun toename in kracht, uithoudingsvermogen, stijl en swag.”

Fysieke en psychische veranderingen

De deelnemers krijgen de kans om zichzelf opnieuw uit te vinden met Hollywood’s beste trainers en stylisten. Dit resulteert in fysieke en psychische veranderingen, totdat de deelnemers klaar zijn om zichzelf aan de wereld te laten zien en korte metten te maken met degenen die aan hen twijfelden.

Lelijke eendje

Vorig seizoen hielp Khloe een man met afvallen, omdat zijn vriend hem niet meer aantrekkelijk vond. En een vrouw die zichzelf, naast haar vriendinnen, als het lelijke eendje zag. 

Reageren