Tweede seizoen voor Talenten Zonder Centen

26 juni 2017 16:01 | amusement | Door Televizier

© Talpa

Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol gaan ook deze zomer op pad met collega-BN'ers. En net als vorig jaar in Talenten zonder centen, moeten ze maar zien hoe ze aan geld komen.

In Nederland zijn Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol supersterren die overal onthaald worden op een gratis maal, maar in het buitenland is het a different cookie. Daar zijn de Volendammers nobody's, die net als wij allemaal hun geld zelf bij elkaar moeten zien te verdienen. En dat doen ze in Talenten zonder centen.

Slapen en eten

Iedere week gaan de heren met een andere BN'er op pad en moeten ze zingen, spelen, bakken of achter de kassa staan om geld te verdienen voor een slaapplek en eten. Wie de gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op de luchthaven leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. Vorig seizoen gingen o.a. Irene Moors, Alexander Pechtold en Heleen van Royen op pad met Nick, Simon en Kees.

Lees ook: SBS 6 heeft plannen voor meer interessante programma's

Zullen we een spelletje doen?

Het is interessant om te zien dat hoewel Nick en Simon nu niet bepaald de pannen van het dak scoren met hun tv-programma's, ze toch de kans van SBS krijgen door te gaan. Dat gebeurde al met Zullen we een spelletje doen? en nu met Talenten zonder centen. Dat laatste programma begon in het eerste seizoen heel goed met meer dan 800.000 kijkers, maar zakte later weg tot onder de 500.000.

Meer over