Janny van der Heijden en André van Duin

Unieke en hilarische eerste beelden van Denkend aan Zwitserland

15 november 2023 13:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Viviënne de Rop/MAX

We kennen Denkend aan Holland van André van Duin, Janny van der Heijden en haar hondje Nhaan. Maar het drietal gaat voor Omroep MAX na vijf seizoenen varen in Nederland in Denkend aan Zwitserland de grens over. En wij hebben de eerste beelden!

Als kind was Janny van der Heijden al verknocht aan de jeugdboeken over Heidi, die in de Zwitserse bergen woont en bevriend is met geitenhoeder Peter. Met ‘haar’ André van Duin ontdekt Janny hoe mooi het land van haar fictieve jeugdvriendin is.

Trein

Janny en André reizen per trein door het Alpenland, waar ze onder meer Zermatt, Luzern, Davos en St. Moritz bezoeken. Onderweg genieten ze van spectaculaire uitzichten en proeven ze van de Zwitserse cultuur. Uiteraard ontbreken jodelen, alphoornblazen, sleeën en zelfs een avontuurlijke klimexpeditie deze unieke en hilarische reis niet.

Trailer

Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur te zien bij Omroep MAX op NPO 1. De serie bestaat uit vier afleveringen vol cultuur, humor en prachtige beelden. Geniet hieronder van de trailer.

Meer over