Update GTST cliffhanger: ook Nuran veilig

Er wordt steeds meer duidelijk over wat er precies is gebeurd tijdens de parachutesprong in GTST. Eén ding is zeker: Nuran zien we komend seizoen weer terug!

Vorige week werd al duidelijk dat Rikki en Maxime de sprong hebben overleefd. De trouwe GTST-fan heeft inmiddels via de app ook weten te achterhalen dat Nuran Springlevend is.

RTL Boulevard

Aan RTL Boulevard laat actrice Toprak Yalçiner weten dat ze erg blij is dat haar personage volgend seizoen weer te zien is: "Ik ben zeker heel erg blij dat mijn karakter nog leeft, dat Nuran er nog is. Dat ze er levend uit is gekomen, is heel erg fijn, maar de vraag is nu nog of haar zusje het ook overleeft.”

Aysen en Mike

En of dat de vraag is. Haar zusje Aysen en Mike lijken momenteel de meeste kans te maken op de slachtofferrol. Bing is namelijk in alle staten nadat Aysen hem kapot heeft gemaakt. Mike heeft de meeste vijanden in de serie: hij heeft Lorena's hotel afgepakt en maakt Nina het leven zuur duur zijn vaderschap op te eisen over hun dochter. We weten allemaal waar de familie Sanders toe in staat is...

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat iemand per ongeluk de verkeerde parachute heeft gesaboteerd en dat Wiet, Nina Noud of Lorena te pletter is gevallen. We zullen het zien op 3 september.

Reageren