Utopia-geliefden Charlotte en Laura doen het rustig aan na hereniging

Nu Laura Utopia heeft verlaten, kan ze Charlotte na drie maanden eindelijk weer in de armen sluiten. Maar de dames doen het rustig aan: "We hebben geen haast."

Laura, een van de langstzittende Utopianen, verliet afgelopen vrijdag het Utopia-terrein. Ze moest het al meer dan drie maanden stellen zonder haar geliefde Charlotte, die er in december voor koos om Utopia te verlaten. "We zijn nog altijd hartstikke verliefd, maar moeten elkaar gaan herontdekken," vertelt Laura aan De Telegraaf.

Laura en Charlotte

Laura werd vrijdag bij de poort van Utopia opgewacht door Charlotte. "Het was fantastisch om haar weer te zien," zegt ze. "Echt helemaal te gek. Ze was samen met Vanessa, die tijdens Utopia ook een goede vriendin van me is geworden, klaar om me op te vangen."

Dromen verwezenlijken

Laura heeft het moeilijk gehad toen Charlotte wegging uit Utopia. Toch bleef ze nog een tijdje: "Ik was duidelijk nog niet klaar met het verwezenlijken van mijn dromen. Daarom ben ik gebleven. En je mag best weten: dat was zwaar. Want natuurlijk miste ik haar enorm, je wordt niet voor niets verliefd op iemand."

Rustig aan

Na de hereniging doen de tortelduifjes het rustig aan, vertelt Laura: "We sturen elkaar berichtjes via de mobiel en bellen regelmatig." Dat is een bewuste keuze: "Charlotte weet hoe het is om na lange tijd uit Utopia te komen, hoe je even de boel op een rijtje moet zetten. Ze zei: ga jij eerst maar even tot jezelf komen."

Geen haast

Na een paar dagen rust gaat Laura Charlotte weer zien: "Deze week ga ik wel naar haar en haar familie toe. Dat wordt na ons eerste weerzien de eerste ontmoeting. We hebben ook geen haast, dat scheelt. We gaan rustig kijken hoe het met ons verder gaat. Maar met het gevoel zit het zeker goed!"

Lees ook:
"Duitse Utopia in scène gezet"

Reageren