Utopia-kunstenares Ramona ziet Billy niet als concurrent

21 juli 2016 13:57 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Utopia

Ramona beschouwt de mogelijke rentree van Billy in Utopia niet als een bedreiging. Billy is net als Ramona kunstenares, maar er zal absoluut geen sprake zijn van concurrentie.

Zoals de meeste Utopianen is Ramona positief over het Billy-referendum dat Ruud heeft uitgeroepen. Via een publieksstemming kan de kijker beslissen of Billy na twee jaar mag terugkeren in Utopia.

Verrijking van de kunst

Ramona, zelf theatermaakster, denkt niet dat schilderes Billy haar in de weg zal zitten. Utopiaan Jessie vroeg haar of ze Billy als concurrente ziet. "M’n hart breekt op dat moment", zei Ramona in de aflevering van woensdag. "Want hij moet toch weten waarvoor ik in Utopia zit: verrijking van de kunst in de samenleving."

Met open armen

Ramona wil absoluut uit de wereld hebben dat ze Billy als bedreiging zou zien. "Hoe meer mensen achter mij staan om kunst te maken, hoe trotser ik ben en word", glimt de 26-jarige theaterdocente. "Ik ga Billy met open armen verwelkomen, want hoe mooi is het als de schilderkunst ons komt verrijken? Dus Billy, als het aan mij ligt, dan zie ik je over een paar weken!"

Lees ook:
- Hoe werkt het referendum over de rentree van Billy in Utopia?
Billy is Ruud dankbaar voor referendum: "Utopia kan ik niet loslaten"
Inwoners Utopia hopen op 'ja' in Billy-referendum  

Meer over