Utopia-nachtmerrie Bas wil Gina en Mark uit elkaar drijven

De nieuwe Utopiaan Bas wil flink gaan rellen in Utopia. "Ik ga er alles aan doen om het hart van Gina te breken. Ik ga tekeer als een beest."

Bas betrad vorige week het Utopia-terrein als vervanger van de vertrokken Laura en doet de boel meteen op zijn grondvesten schudden. Vooral de kersverse Utopia-geliefden Gina en Mark zullen het moeten ontgelden. Bas vindt het niet kunnen dat Gina Mark heeft afgepakt van Vanessa. "Hoe ziek is dat?  Ik ga kijken of ik haar op een of andere manier kan kwetsen."

Als een beest

"Ik heb een plan om de mensen die in mijn ogen alleen maar zeggen dat ze zich in dienst van de groep stellen maar dat niet doen, flink op hun nummer te zetten," vertelt Bas in De Telegraaf. "Ik ga tekeer als een beest, zal de meest vreselijke dingen zeggen en doen. Ze zullen niet weten wat ze mee maken."

Gina

Bas richt zijn pijlen vooral op Gina, die zijn 'liefje' was op de basisschool. "Ik ga er alles aan doen om het hart van Gina te breken. Want wat ze Vanessa, die uit het programma is maar haar vriend Mark daar achterliet, flikt, vind ik écht niet kunnen. Wie denkt Gina wel dat ze is? Een beetje Mark losweken van zijn liefje."

Mark

Bas is biseksueel en kan Gina en Mark dus ook uit elkaar drijven door Mark te verleiden. "Als het niet via Gina lukt, ga ik misschien wel kijken of ik Mark voor mijn charmes kan laten vallen. Volgens mij moet Mark gewoon uit de kast komen, dus daar help ik hem graag bij."

Lees ook:
Utopia-geliefden Charlotte en Laura doen het rustig aan na hereniging. 

Reageren