Utopia-Playboy met blote dames, Andrea mag niet

23 maart 2014 12:11 | amusement | Door Televizier

Het meinummer van Playboy zou zo maar eens bevolkt kunnen worden door de dames van Utopia. Nieuwe bewoner Robin en Playboy zien het plan helemaal zitten. Maar Rienk is boos.

Playboymodel Robin lanceerde het idee om geld te verdienen voor in de kas. Ze belde Playboyhoofdredacteur Patrick Goldsteen die meteen langskwam om plannen te maken. Goldsteen liet weten dat hij het best ziet zitten om de vijf jongste vrouwelijke inwoners van Utopia bloot te fotograferen.

Andrea bloot?

Dat betekent dat Robin, Charlotte, Billy, Laura en Vanessa of Isabella uit de kleren gaan. Andrea had ook wel zin in een naaktshoot, maar gelukkig lijkt het er op dat zij alles aan moet houden.

De inwoners krijgen 5.000 euro en 50 cent per verkocht exemplaar en zo kan bij 35.000 verkochte exemplaren zomaar 22.500 euro de Utopia-kas invloeien. Dat is een koopje voor Playboy dat gemiddeld 80.000 euro neerlegt voor bekende blote dames.

Rienk boos

Niet iedereen staat achter de Playboy-shoot. Rienk heeft al laten weten dat hij het plat en goedkoop vindt en de voormalig zwerver dreigt te vertrekken als het plan doorgang vindt.

Ruud is het er niet mee eens dat z'n liefje Billy naakt wil poseren.

Meer over