Utopia-rel: Billy zoent met Jessie en haar ex-vriend Ruud is woest

29 juli 2016 12:33 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Utopia / SBS - Elvin

Billy is net een weekje terug in Utopia en nu al heeft ze de poppen aan het dansen. Vannacht zoende de kunstenares met mede-Utopiaan Jessie. En dat terwijl ze terugkwam in de realityshow met liefdesverdriet om haar ex Ruud.

Jessie is vrijdag jarig en van Billy krijgt hij een wel héél speciaal verjaardagscadeau. De laatste dagen trokken de twee al steeds meer naar elkaar toe en vannacht konden ze zich niet meer inhouden. Na een gesprek in de schommelstoel kruipen de Utopianen op elkaar en tongzoenen ze er lustig op los. (tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Afbeelding

Afbeelding 

Voorafgaand aan de zoen biechtte Billy aan Jessie op dat ze verliefd begint te worden op hem, en niet op haar ex Ruud, zoals veel mensen dachten bij haar rentree in Utopia. "Het is echt fucked up, maar ik vind je zo ongelooflijk leuk", zegt Billy tegen Jessie. "En je ruikt ook lekker."

Ruud is woest

Vrijdagochtend krijgen de andere Utopianen al snel lucht van de zoen van Billy en Jessie. Zo ook Ruud, die woedend is om de situatie. Ruud en Billy deden in 2014 al mee aan Utopia en kregen in 'het beloofde land' een relatie met elkaar. Toen Ruud na acht maanden uit de realityshow werd gestemd, volgde Billy hem een dag later. Buiten de poorten van Utopia liep de verhouding echter stuk.

Referendum

Oudgediende Ruud keerde begin dit jaar terug in Utopia. En toen verscheen ook Billy weer ten tonele. Twee weken geleden kwam zij huilend naar het terrein in Crailo om haar ex-vriend om vergiffenis te vragen. Vervolgens schreef hij een referendum uit om Billy terug te laten keren in 'het beloofde land'. De kijkers stemden voor Billy's rentree en zo geschiedde. Eenmaal terug werd Billy geconfronteerd met haar nog niet verwerkte liefdesverdriet om Ruud. Hij troostte haar en zei te hopen een vriendschap op te bouwen.

Respectloos

En dan, nog geen week later, blijkt Billy met een ander te liggen rollebollen. Ruud vindt het respectloos. Hij spreekt Jessie erop aan en zegt dat Billy haar eigen glazen ingooit. Op een vriendschap hoeft ze niet meer te rekenen.

Bekijk de zoen van Billy en Jessie hier.

UPDATE:
Billy en Jessie kappen Utopia-romance af na één hete nacht 

Meer over