Utopia: Robin stuurt Jimmy naar huis

Of het nu de keuze van de regie is of die van nieuwe bewoner Robin, een ding is zeker: Jimmy moet naar huis en Andrea mag blijven.

De meeste bewoners zagen de knotsgekke Andrea liever naar huis gaan, maar Playboymodel Robin koos toch voor Jimmy. Dat was geen verrassing na het YouTube-filmpje waarin Robin liet doorschemeren dat ze van de regie opdracht had gekregen om Jimmy naar huis te sturen. Andrea is immers beter voor de kijkcijfers van Utopia.

Jimmy naar huis

Robin pakte haar besluit als volgt in: „Het is een verschrikkelijk lastige keuze. Ik heb het ontzettend moeilijk gehad. Ik heb over ieder van jullie getwijfeld omdat iedereen fijne kanten heeft. Dat gezegd hebbende zal ik maar gelijk de knoop doorhakken. Jimmy ik ga jou naar huis sturen. Ik heb zelf nog niet veel van je gezien en je nog niet goed leren kennen.”

Het is een game

Jimmy berustte snel in zijn lot: „Het is een game, ik ga naar huis, ik ga naar mijn vrienden.” De meeste andere bewoners hadden behoorlijk de pest in over de keuze van Robin. Charlotte liep huilend naar buiten en anderen vroegen zich af wat Robin in hemelsnaam heeft bezield om de populaire Jimmy naar huis te sturen.

Zou het dan echt zo zijn dat de regie beslist wie er in Utopia blijft en wie er weg moet?

Reageren