Utopia: Seksverbod Ruud en Billy

Utopianen lijken langzamerhand de regie over hun leven en de nieuwe samenleving te verliezen. De regie van Utopia maakt de dienst steeds meer uit: Ruud en Billy mogen geen seks meer hebben overdag!

Het wordt steeds gekker in Utopia. Gisteren bleek al dat de regie Robin de opdracht gaf om Jimmy naar huis te sturen, in plaats van de absoluut niet populaire Andrea. Nu zou ook het seksgedrag van Ruud en Billy gestuurd worden door de regie. Dat merkte Ruud tussen neus en lippen door op, naar aanleiding van discussies over de Playboy.

Wel of niet?

Nieuwe bewoner Robin heeft namelijk een Playboyshoot geregeld voor de dames. In een discussie tussen Ruud en Billy, laat Ruud merken dat hij bang is dat Billy zichzelf voor lul gaat zetten als ze echt de Playboy in gaat. Billy twijfelt nu of ze het wel moet doen.

Discussie

Het leven in Utopia lijkt aan elkaar te hangen van discussies, want even later zijn Ruud, Emil en Charlotte het weer niet met elkaar eens over het hele Playboyproject. Ruud beweert dat vrouwen alleen maar als lustobject worden gezien en dat hij het daar niet mee eens. Charlotte merkt vervolgens op: ''En het wippen van jullie dan? Als je Youtube aan klikt staan al die filmpjes nog jaren op het internet.''

Het bos

Ruud antwoordt daarop dat het allemaal wel meevalt. Hij zou door de regie ter verantwoording zijn geroepen dat hij en Billy overdag niet meer mogen seksen. Charlotte laat meteen weten dat ze de twee tortelduifjes vandaag nog heeft betrapt in het bos.

Het lijkt dus steeds gekker te worden. Nog even en de Utopianen mogen helemaal niets meer zelf beslissen.

Nieuwe bewoner Robin stuurde Jimmy gisteren naar huis.

Reageren