Utopia verliest drie oudgedienden in 2015

Utopia gaat, zoals bekend, ook in 2015 door. Toch moet de meest populaire realitysoap van Nederland het doen met drie bekende gezichten minder: Vanessa, Nicoline en Charlotte besloten op de laatste dag van het jaar naar huis te gaan.

Het besluit van 't trio viel de overige bewoners behoorlijk rauw op het dak. Toen het drietal afscheid nam bij de poorten van het Utopia-terrein werden de nodige traantjes gelaten.

Belofte aan zoon

Voor Vanessa (38), die er al sinds dag één in zat, was naar huis gaan echter niet meer dan logisch. "Ik heb mijn zoon beloofd dat ik niet langer dan een jaar weg zou blijven. Het zou heel egoïstisch zijn als ik niet luister naar mijn jongste zoon… Dan ben je geen goede moeder. Dus ik ga naar huis“

Nieuwe kandidaten Utopia

Naast Vanessa besloten ook Nicoline en Charlotte de figuurlijke stekker uit het avontuur te trekken. Dit betekent een fikse aderlating voor de Utopia-bewoners die de komende dagen ontdekken wie toetreedt tot hun maatschappij. Gelukkig voor de fans besloot de meest populaire Utopiaan Giorgio te blijven.

Reageren