Utopiaan Ruud worstelt met dilemma: "Billy of Rowena?"

27 juli 2016 14:47 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin / Screenshot YouTube Utopia

De inwoners van Utopia spelen 'doen, durven of de waarheid' en daarbij krijgt Ruud een lastige vraag voorgelegd: wil hij liever zijn ex-geliefde Billy in Utopia houden, of toch zijn goede vriendin Rowena?

Rond het kampvuur kwamen de Utopianen dinsdagavond helemaal los. Bij het spelletje 'doen, durven of de waarheid' blijven de deelnemers van de SBS 6-realityshow vooral hangen in het onderdeel 'de waarheid'. Eén voor één krijgen ze heftige vragen voorgeschoteld, is te zien in een video op de Utopia-site.

Pijnlijk

Als het de beurt is aan Ruud om de waarheid te vertellen, krijgt hij een pijnlijk dilemma voor zijn kiezen. Jessie vraagt hem: "Rowena of Billy?" Een gemene vraag, want sinds Ruuds rentree in Utopia is Rowena een goede vriendin van hem geworden. Nu ook zijn ex-geliefde Billy terug is, vindt de Utopiaan het lastig om zijn aandacht te verdelen tussen de twee dames.

Nasty

Ruud weet niet zo goed wat hij met het dilemma aan moet: "Het is een heel grote vraag. Ik weet niet op welk front." Bas verduidelijkt het dilemma: wie wil Ruud in Utopia houden? "Wat is dit?" en "Nasty hè?" klinkt het rond het kampvuur. "Zeg maar Rowena", fluistert Billy. "Je hebt mij er al in gehaald." Ze doelt op het referendum dat Ruud uitriep om Billy terug te halen.

Wraak?

Na lang twijfelen kiest Ruud voor Billy. "Als ik kijk naar het programma, houd ik Bil hier." Maar als het om de seks gaat, kiest hij voor Rowena, grapt Ruud. Vervolgens lijkt Rowena wraak te nemen door bij het dilemma 'Bas naar huis of Ruud naar huis?' voor Ruud te kiezen. Maar als Ruud en Rowena woensdagochtend nog even napraten over het spelletje, kunnen de twee om de dilemma's lachen.

Lees ook:
Girl problems in Utopia: Billy noemt Rowena een 'ordinair wijf' 

Meer over