Utopianieuws: Andrea door Dennis naar huis gestuurd

22 april 2014 09:20 | amusement | Door Televizier

Het Utopia-avontuur is nu dan toch echt voorbij voor massagetherapeute Andrea. Nieuwkomer Dennis stuurde haar naar huis en spaarde Robin en Ruud.

Kersverse Utopiabewoner Dennis moest volgens de regels van Utopia een medebewoner naar huis sturen. De aannemer stuurde genomineerde Andrea naar huis met de woorden: “'Andrea ik doe je pijn, maar ik weet dat jij van alle mensen hier de sterkste bent. Ik vind het moeilijk, val me niet aan. Ik heb in jou een fantastische vrouw gevonden. Maar denk dat Robin een kans verdient, wees niet boos. Dit is mijn keuze en sta er honderd procent achter”.

Gespaard

Dennis spaarde met deze keuze managementassistente Robin en telefoonverkoper Ruud: “Ik wil iemand graag zien ontpoppen en daarom blijft Robin.” Over Ruud zei de aannemer: “Je hebt een goed hart, en staat achter je ideeën. Je hebt van je medebewoners wel geleerd”.

Pissig

Dennis’ keuze viel rauw op Andrea’s dak. Ze pakte al snel al haar spullen in en zei: “Ik wist het, ik wist het.” Huilend stond medebewoner Isabella naast de massagetherapeute. Toen Rienk aan kwam lopen viel Andrea uit: “Laat me maar met rust, je hebt alleen maar over me geluld. Sodemieter op!”

Afscheid

Het afscheid van de Utopiaan van het eerste uur was al met al erg emotineel. Bij het verlaten van de ‘ideale samenleving’ zong Andrea samen met haar medebewoners haar favoriete christelijke nummer Oil in My Lamp.

Rust

Met het vertrek van Andrea komt er weer een beetje rust in de tent. De wispelturige bewoonster hield de gemoederen de afgelopen tijd steeds opnieuw weer bezig met al haar acties. Zo beloofde ze haar zieke vriend om Utopia te verlaten, waarna ze dat toch niet deed, stal ze kleren van hulporganisatie Humana en deed haar dochter een boos boekje open over haar moeder. Andrea zou alles bij elkaar liegen.

Over een maand

Als het goed is zijn alle bewoners de komende maand in ieder geval verzekerd van een plek in Utopia. Na een maand zullen er weer drie bewoners genomineerd worden. Één van hen zal uiteindelijk definitief naar huis moeten.

Meer over