Utopianieuws: Robin moet naar huis

De maandelijkse Utopia-wissel is weer een feit. Managementassistente Robin moet het veld ruimen voor nieuwkomer Marije. De 26-jarige lerares stuurde Robin naar huis.

Het was een pittige keus die kersverse Utopiaan Marije voor haar kiezen kreeg. Zou Robin, Joey, Billy of Ron naar huis moeten? De lerares had de touwtjes in handen.

Moeilijke keus

Haar pleidooi begon ze met de woorden: “Ik vind het super moeilijk, echt heel moeilijk. Ik heb jullie leren kennen als echte mensen. Ik wil jullie sowieso ook  allemaal bedanken dat ik hier zelf mag staan. Ik zit er echt mee in mijn maag. Ruud grapte al dat ik iemands droom kapot ga maken. Het is voor niemand leuk om weg te moeten gaan, iedereen verdient zijn plekje.”

Robin naar huis

Vervolgens liet Marije weten een keus te willen maken tussen Robin en Joey. Zeer emotioneel stuurde ze uiteindelijk Robin naar huis: “Ik hoop dat je begrijpt dat het niet persoonlijk is.” De lerares denkt dat er voor Robin een heel mooi avontuur begint met een eigen kapsalon. Het was een waar tranendal. Robin zelf barstte ook in huilen uit en poederde haar gezicht nog even bij, vlak voordat ze de Utopiapoort uitliep.

Dochtertje

De managementassistente die maar twee maanden deel uitmaakte van de groep Utopianen heeft wel vrede met haar vertrek, omdat ze haar dochtertje weer in haar armen kan sluiten: “Mijn lieve kindje, ik kom weer naar je toe!”, riep ze uit. Robins doel was om in Utopia een kapsalon op te zetten en alle bewoners uit de kleren te krijgen voor een naaktshoot. Dat laatste probeerde ze meteen bij binnenkomst, maar de deal met de Playboy ging niet door.

Vorige maand verliet veelbesproken deelnemer Andrea Utopia.

Meer over:

Reageren