'Hij is jaloers'

Vader Claire Meiland zoekt contact met Maxime

1 oktober 2021 09:34 | amusement | Door Ingelise De Vries

© ANP
Maxime Meiland en haar vriend Leroy zijn nog in de wolken nu dochter Vivé geboren is. Maar er zit ook een donker randje aan deze mooie periode. De vader van Maxime's oudste dochter Claire zoekt sinds kort weer contact.

Jarenlang had Meiland geen contact met Jaap, de vader van haar oudste dochter Claire. Volgens de realityster is de vader van Claire jaloers, waardoor hij regelmatig berichtjes naar haar stuurt. Het is begonnen sinds ze samen is met Leroy, zegt Maxime.

Vriend Leroy als vader voor Claire

Dat de biologische vader van Claire nooit een rol heeft gespeeld in haar leven, daar is Maxime altijd open over geweest. Hij wilde destijds niet dat de toen 21-jarige Maxime het kindje zou houden. De moeder van de inmiddels 4-jarige Claire besloot het kindje toch te houden, waarna Jaap vertrok en nooit meer contact opnam.

Nu Leroy in beeld is, Maxime's nieuwe partner en de vader van haar tweede dochter Vivé, appt haar ex ineens regelmatig. "Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen", zegt Meiland in &C Magazine.

Martien en Montana geven advies

De grootste angst van Leroy is volgens Maxime dat Claire bij het gezin wordt weggehaald. Leroy heeft de vaderrol op zich genomen en Claire noemt hem ook 'papa'.

Toch twijfelt Maxime hoe ze om moet gaan met de biologische vader van haar dochter. Volgens vader Martien is het veel te ingewikkeld als Jaap weer in beeld komt en ook zus Montana adviseert de situatie te laten voor wat het is.

Meer over