Middelvinger voor de meningen

Douwe Bob had zich vader worden anders voorgesteld

29 oktober 2021 10:01 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Ilja Meefout
Douwe Bob wordt binnenkort voor het eerst vader en dat gaat er toch iets anders uitzien dan de zanger en muzikant had voorgesteld. Hij zag het toch meer als 'huisje, boompje, beestje' voor zich.

In juli deelde Douwe Bob tijdens een optreden dat hij vader wordt. Met de moeder van zijn dochter is hij niet samen, vertelt hij aan Art Rooijakkers. Die is voor het programma Rooijakkers over de Vloer bij Douwe Bob op zijn woonboot.

Rooijakkers over de vloer

De zanger is niet samen met de moeder van zijn kind. Tegen Rooijakkers vertelt hij dat de zwangerschap ongepland was. Dat de twee geen relatie hebben, hoeft volgens Douwe Bob niet uit te maken voor de opvoeding.

Het is dan ook niet de bedoeling dat ze het samen gaan doen. Wel laat de zanger de babykamer op de woonboot zien aan Rooijakkers. "Ik probeer het een beetje los te laten en er vooral te zijn als zij mij nodig heeft."

Douwe Bob over vaderschap

"En als die kleine me nodig heeft. Ik wil een vader zijn voor het kind, maar ik wil niemand in de weg lopen op wat voor manier dan ook." Wel gaat dat op een andere manier dan hij zich het vaderschap had voorgesteld.

De 28-jarige zanger noemt het onwerkelijk en een beetje vreemd. "Het is niet zoals ik me het had voorgesteld. Dat was meer huisje, boompje, beestje." Hoe de aanstaande ouders het precies gaan doen, is nog niet besproken.

Middelvinger

Mochten mensen een mening hebben over het onconventioneel ogende gezin van de zanger, dan heeft hij slechts één mededeling: "Waarschijnlijk zullen heel veel mensen er een mening over hebben. Maar dikke middelvinger voor je."

Meer over