Al eerder op de buis geweest

Van deze datingshow kun je Jan uit B&B Vol Liefde al kennen

21 juli 2023 16:00 | amusement | Door Tessa Kok

© Screenshot Videoland / B&B Vol Liefde
Voor B&B Vol Liefde logeert Jan Weermeijer bij Marian om te kijken of er een romantische klik is tussen de twee. Het is echter niet de eerste keer dat Jan meedoet aan een tv-programma, want hij deed al eens eerder mee aan een datingshow!

First Dates

Jan maakte eerder al zijn opwachting in datingshow First Dates, wat net als B&B Vol Liefde in het teken staat van het vinden van de liefde. Hij heeft dus al ervaring met daten op televisie. De First Dates-aflevering met Jan verscheen in januari 2022 op de buis. Jan had daar een date met Roumiana. Waar het in de eerste instantie goed leek te klikken en ze beiden instemden met een vervolgdate, is die er helaas niet gekomen. 

Nog steeds vrijgezel

In datingprogramma First Dates gaf Jan een reden waarom hij op dat moment nog vrijgezel is. Hij vertelde toen namelijk dat hij van zijn ex weet dat het moeilijk is om met een advocaat om te gaan. Voor zijn pensioen heeft hij als advocaat gewerkt.

Of hij de liefde wel gaat vinden bij Marian in Portugal in B&B Vol Liefde, is nog de vraag. Hij lijkt het in ieder geval heel gezellig met haar te hebben.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of vooruit te kijken via Videoland. 

Meer over