Bijna zover!

Vanaf deze datum is Moedermaffia seizoen 2 te zien

12 mei 2024 10:41 | amusement | Door Wietse Zuidberg

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van Moedermaffia te zien is, zo blijkt uit een interview dat Loes Haverkort gaf.

Er werd goed gekeken naar het eerste seizoen van de Videoland-serie en vorig jaar verklapte Eva Laurenssen al dat er werd gedraaid voor een vervolg. Nu is ook bekend vanaf wanneer deze te zien is, namelijk vanaf 7 juni.

Loes als Daan

De serie verhaalt over opvoedende moeders, waarin Haverkort in de huid van Daan kruipt. "Daan gaat er vol ergens voor. Ze rijdt eigenlijk vol gas een dikke muur op, om dan vervolgens weer bij te sturen en vol gas de andere kant op te gaan", vertelt ze in aanloop naar het tweede seizoen aan het AD.

Extreem en herkenbaar

In Moedermaffia zitten veel herkenbare situaties, maar Haverkort nuanceert: "het is wel een uitvergroting. Soms schiet er iets door je hoofd, of weet je niet zo goed hoe je ergens op moet reageren. Ga je links- of rechtsom? Dan wil je bijvoorbeeld het liefst iemands gezicht in een taart duwen. Daan doet dat gewoon, met de nieuwe vriendin van haar ex."

Meer over