Langverwacht

Vanavond eindelijk ruzie Anouk en Lil' Kleine bij The Voice

10 januari 2020 09:30 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
We weten al maanden dat er een ernstige aanvaring is geweest tussen The voice of Holland-coaches Anouk en Lil' Kleine en vanavond is ie eindelijk te zien. Gedeeltelijk tenminste. 

Het speelt zich af tijdens 'De battles' en daar zou Anouk wat kritiek hebben gehad op de rapper. Ze krijgen flink woorden en dat is te zien in de uitzending. Daarna loopt het achter de schermen verder uit de hand maar dat staat helaas niet op camera. 

Vinkentering

In een Instagrampost van eind vorig jaar schreef Anouk dat Lil' Kleine haar inderdaad 'kankerhoer' noemde tijdens de ruzie. Daarna wenste hij haar ook nog de 'vinkentering' toe. Lil' kleine scheldt duidelijk graag met ziektes. Volgens Anouk is ze wel erger genoemd en gaat ze tijdens de liveshows gewoon in haar stoel zitten in de buurt van Lil' Kleine. Of ze de ruzie hebben bijgelegd, vertelt het verhaal niet. 

Het lot van Lil' Kleine

John de Mol en RTL 4 hebben nog niet besloten welke coaches volgend jaar in de stoelen bij The voice of Holland zitten, maar het lot van Lil' Kleine lijkt na deze ruzie bezegeld. Dat zou overigens geen groot gemis zijn. De rapper zegt zelden iets zinnigs. 

The voice of Holland is vanavond te zien op RLT 4 om 20.30 uur

Meer over