Vanavond op TLC: Olcay Gulsen in Ultimate Shopper

Vanavond is eindelijk het langverwachte tv-optreden van Olcay Gulsen in het TLC-programma Ultimate Shopper te zien. Olcay lijkt een streng jurylid te zijn.

Olcay Gulsen heeft al jaren een internationaal clientèle met haar modelijn Supertrash, die in zo'n 25 landen wordt verkocht. Vanavond bereikt de modeontwerpster een nog groter publiek: het programma Ultimate Shopper wordt in 150 landen uitgezonden en trekt ongeveer 300 miljoen kijkers.

Jurylid Olcay

In de aflevering van vanavond is Gulsen eenmalig als jurylid te zien. De kritiek die ze levert liegt er niet om: zo vergelijkt ze de kleding van een deelneemster met die van een webcamgirl en krijgt een ander te horen dat ze eruit ziet als een driejarige kleuter. Ouch.

Kim Kardashian

In RTL Late Night meldde Olcay dat de kandidaten gelukkig wel goed om kunnen gaan met haar rake opmerkingen: "Er was een deelnemer die eruit wilde zien als Kim Kardashian. Het was een mooie vrouw, maar ze was zo overdreven bezig met een seksbom zijn. Ik heb gezegd dat ze eruit zag als vuilnis. Later knapte ze gelukkig helemaal op en begreep ze mijn kritiek."

Overigens heeft Olcay Gulsen wel degelijk recht van spreken, op haar 21e richtte ze haar eigen modebedrijf SuperTrash op en in 2008 werd ze verkozen tot modeontwerpster van het jaar.

Ultimate Shopper

De vaste jury van Ultimate Shopper bestaat uit actrice en zangers Holly Valance, modegoeroe Brix Smith-Start en fotograaf Paul Hartnett. Zij beoordelen de kledingkeuzes van vier fashionista's die denken de beste kledingsmaak te hebben.

Om dat uit te maken moeten de deelnemers geschikte kleding zoeken bij drie verschillende gelegenheden zoals een Caribische strandbruiloft of een eerste date.

Ultimate Shopper is vanavond, 2 oktober, om 21.00 uur op TLC te zien.

Reageren