Gigolo

De mannen van Vandaag Inside bashen Eva Jinek

15 februari 2023 09:44 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Eva Jinek kreeg dinsdag het flink te verduren van René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee in Vandaag Inside. De mannen zijn het eens: Eva heeft het opgegeven.

Aanleiding tot de kritiek was het lange, weinig interessante gesprek dat Eva Jinek maandagavond in haar RTL 4-talkshow had met gigolo James. Vooral Van der Gijp keek er met stijgende verbazing naar: "Het was voor het eerst dat ik dacht, ze heeft het gewoon opgegeven. Het is klaar."

Hilariteit

Vooral de tip die gigolo James gaf om de orgasmekloop te dichten leidde tot hilariteit bij Wilfred en René. De wereldtip van James was 'praten'. Van der Gijp: 'Toen moet ze toch gedacht hebben, wat zit ik hier te doen, ik heb een kind thuis, die vindt het ook leuk als ik er ben." 

Jinek is te lang

De mannen denken dat Jinek het programma met anderhalf uur veel te lang vindt en dat ze daarom van ellende niet meer weet hoe ze de uitzending moet vullen. Van der Gijp: "Nu zegt ze: Zet maar iemand aan tafel, het maakt mij niet meer uit, ik praat er wel mee. Derksen: "Ze was echt goed in haar vak, het is onbegrijpelijk."

Roelof Hemmen

Ook het verhaal over de orgasmekloof van Jineks sidekick Roelof Hemmen leidde tot hilariteit in de uitzending. Genee: "Deze man heeft het nieuws gepresenteerd, hij was een serieus journalist. En dan doet ie nu dit."

Jinek trok met de gigolo-uitzending 667.000 kijkers, Vandaag Inside trok op hetzelfde moment 926.000 kijkers. 

Meer over