Lachen, gieren en brullen

Vandaag Inside komt met parodie op Jinek: stripper verstoort de uitzending

17 november 2022 10:00 | amusement | Door Judith Regeling

© Kijk.nl
Wat Eva Jinek kan, kunnen wij ook, zo moeten de mannen van Vandaag Inside hebben gedacht. Daarom lieten zij gisteren - geheel met voorbedachten rade - een heuse stripper de uitzending verstoren.

De uitzending van Vandaag Inside gaat dan ook geheel als verwacht flink over de tong bij de kijkers.

Vandaag Inisde

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp wilden het gisteravond in de uitzending van Vandaag Inside net over Donald Trump hebben en de kans dat hij ooit weer het Witte Huis zal bestormen, maar lang hoefden ze daar niet over te praten. Precies op dat moment trok er namelijk een vrouw in het publiek al haar kleding uit. "Wat? Wat gaan we nu krijgen?" stamelde Wilfred compleet verbouwereerd.

De vrouw liet zich daar in ieder geval niet door tegenhouden. Die paradeerde er flink op los. Met een spannende achtervolging met brandweerman slash beveiliger Theo tot gevolg.

Wilfred Genee

Je denkt nu mogelijk: alweer. Maar wees gerust, haar performance bleek namelijk - in tegenstelling tot de Jinek-uitzending - in scène gezet. "Om er even heel duidelijk bij te zeggen dat onze bewaking natuurlijk top is. Daar mankeert natuurlijk niets aan", vertelt Wilfred na afloop. "Maar het was even een knipoog naar de laatste weken." 

Discussie na afloop

Eind goed, al goed? Niet bepaald. Vooral het feit dat één van de mannen in het publiek besloot om een tik op haar billen te geven waarna hij meteen de studio werd uitgezet, leverde flink wat discussie op op Twitter. 

Meer over