Dus toch

Het is officieel: Vandaag Inside maandag 16 mei terug op tv

12 mei 2022 15:40 | amusement | Door Irma Tomas

© Talpa
Woensdag zei Talpa nog dat de berichten voorbarig waren, maar vandaag bevestigt het bedrijf wat Johan Derksen al eerder zei: Vandaag Inside is vanaf maandag weer op televisie. 

De laatste aflevering van Vandaag Inside was op 28 mei, dus Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee hebben toch een paar weken kunnen genieten van wat vrije tijd. 

Verklaring van Marco Louwerens

Waarom Talpa deze week zo moeilijk deed is niet helemaal duidelijk, directeur tv Marco 'directeurtje' Louwerens vertelt in een verklaring wel waarom Talpa de talkshow alsnog gaat uitzenden: 'Inmiddels is het Johan Derksen duidelijk geworden dat zelfs de grootste criticasters vinden dat een programma als Vandaag Inside een plek moet hebben in het Nederlandse medialandschap. Die mening delen wij.

Vandaag Inside blijft een programma waar onder andere discussies en gesprekken over uiteenlopende (gevoelige) thema’s in de openbaarheid gevoerd worden.'

Nooit meer op tv

Het klopt inderdaad dat alle mensen die in eerste instantie vonden dat Johan Derksen nooit meer op tv mocht komen, na het stoppen van Vandaag Inside hun mening bijstelden. Dat geldt overigens niet voor Miljuschka Witzenhausen. Johan Derksen is nog wel steeds verbannen van enkele radiozenders en hij is ook nergens meer welkom met zijn theatershow.

Hoe dan ook: op maandag 16 mei kunnen we met z'n allen gewoon weer om 21.30 uur naar Vandaag Inside kijken op SBS6. 

Meer over