WK in Qatar

Vandaag Inside tijdens WK zeven dagen per week op tv

1 juni 2022 16:43 | amusement | Door Esther Hut

© Talpa

De mannen van Vandaag Inside waren even weg, maar binnenkort zijn ze niet meer van de buis af te slaan. Vanaf november zijn ze namelijk iedere dag te zien met hun talkshow.

Reden hiervoor is het WK voetbal in Qatar dat op de planning staat. Dat heeft Wilfred Genee onthuld in de online videorubriek In de Wandelgangen. “In november draaien we zeven dagen per week. Dan wordt het helemaal druk,” laat Wilfred weten.

Wilfred, René van der Gijp en Johan Derksen zijn wel wat gewend want vorig jaar waren de mannen tijdens het EK voetbal ook iedere dag op tv te zien met De Oranjezomer 

Zomerstop

Voordat ze elke dag aan de bak moeten, hebben ze natuurlijk eerst nog een zomerstop in het vooruitzicht. Door de ‘pauze’ rondom de kaarsenrel gaat Vandaag Inside iets langer door en is de laatste aflevering van het seizoen op vrijdag 17 juni te zien. Om halverwege augustus weer terug te keren.

WK in Qatar

Het WK voetbal in Qatar begint op 21 november en duurt tot 18 december. Vandaag Inside staat dus een kleine maand in het teken van voetbal. Een onderwerp waar het trio natuurlijk het liefst over praat.

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Meer over