Vanessa en Ivan doen het onder de douche in Utopia

6 oktober 2014 13:24 | amusement | Door Televizier

Vanessa en Ivan hebben een hete douchebeurt beleefd. Volgens Vanessa is er alleen gezoend, maar dat lijkt niet helemaal waar.

Sinds de komst van Ivan is Vanessa al een beetje gek op de 26-jarige, maar Ivan moest niks van de 38-jarige huismoeder hebben. Tot de douchebeurt waar het een en ander voorviel. Volgens de site Utopiagekte.nl hebben de twee daadwerkelijk seks gehad oftewel: 'Het schijnt geen beurtje te zijn geweest maar een behoorlijk wilde beurt met een dominante Ivan.'

Douche

De beurt was niet te zien op de live-stream omdat de douche een van de weinige plekken is in Utopia waar geen camera hangt. Maar de enerverende ontmoeting ontging niemand van de bewoners. Vooral Vanessa wordt veel gepest door haar Utopia-vrienden.

Spijt

Ivan heeft inmiddels laten weten dat hij spijt heeft van de actie. Hij wil liever alleen vrienden blijven met Vanessa. Dat vindt Vanessa ook prima. „Ik vind hem natuurlijk nog leuk en lief. Maar ik voel me niet rot.” Het is niet het eerste avontuurtje van de kokkin van het huis, in maart kroop ze bij de 21-jarige Joey in bed. 

Giorgio en Isabella

Het is niet de eerste keer dat er een seks- of liefdesklik is tussen de Utopia-bewoners. Het beroemdste stel is natuurlijk Ruud en Billy, maar ook Rienk en Nicoline, Laura en Charlotte en Giorgio en Isabella hebben iets (gehad).

De weggestemde Rienk mist zijn Nicoline intussen zo dat hij terug wil in Utopia.

Meer over