Veel bekende gezichten in Sinterklaasjournaal

6 november 2017 13:59 | amusement | Door Televizier

© NTR / Roel Jorna

Of de Pieten in het Sinterklaasjournaal nou zwart, roetveeg of stroopwafel dit jaar, blijft tot op het laatst onzeker. De NTR gaat niet verder dan de omschrijving 'bont gezelschap'. Een ding is zeker, de Sint heeft een entourage vol bekende gezichten.

John Jones, Jeroen Spitzenberger, Frederik Brom, Joep Onderdelinden, Harry Piekema, Mimoun Ouled Radi en Abbey Hoes spelen sowieso een rol in het nieuwe Sinterklaasjournaal. In welke hoedanigheid dat is, blijft nog even onzeker. De NTR maakte eerder wel bekend dat gekleurde Pieten van de baan zijn wat betreft het kinderprogramma omdat dat toch een beetje gek gezicht was.

Charlie Chan Dagelet

Dieuwertje Blok neemt zoals altijd de presentatie van het Sinterklaasjournaal voor haar rekening. Jeroen Kramer gaat weer als verslaggever het land in, hij krijgt gezelschap van Charlie Chan Dagelet die haar debuut maakt in het Sinterklaasjournaal.

Het Sinterklaasjournaal is vanaf volgende week maandag elke dag om 18.00 uur te zien bij NPO Zapp op 3. De landelijke intocht is op zaterdag 18 november in Dokkum.

Meer over