Jubileum

Veertigste seizoen Dit was het nieuws vanaf 14 januari

21 december 2020 15:57 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© AVROTROS
Goed nieuws voor de fans van Dit was het nieuws, want een nieuw seizoen staat alweer voor de deur. Vanaf donderdag 14 januari start het veertigste seizoen.

Voor dit jubileumseizoen keren de vertrouwde gezichten terug en dus is Harm Edens weer de presentator en zijn Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek de teamcaptains. Het programma viert in 2021 ook het 25-jarig bestaan en op 11 februari is de 250e aflevering.

Gasten

Maar welke gasten hebben ze weten te strikken voor het nieuwe seizoen? Op de lijst met namen pronken onder meer Danny Vera, Adriaan van Dis, Sinan Can en Tygo Gernandt. 

Edens is de presentator vanaf het eerste uur en miste slechts één aflevering. Een dubbele longontsteking gooide toen roet in het eten. De teamcaptains waar Dit was het nieuws ooit mee begon waren Raoul Heertje en Thomas Acda.

Dit was het nieuws is vanaf donderdag 14 januari te zien op NPO 1 om 21.30 uur. Dat is overigens een opmerkelijke dag van de week, aangezien het voorheen altijd op vrijdag of in het weekend op de buis was.

Meer over