Veranderingen in liveshows The Voice of Holland

The Voice of Holland introduceert wat nieuwigheden bij de liveshows die vrijdag beginnen. De zogenaamde 'clashes' bijvoorbeeld.

Die 'clashes' komen voor in de eerste twee liveshows van The Voice of Holland wanneer de coaches telkens twee van hun protegees tegenover elkaar zetten. Zij mogen elk zelf twee liedjes uitkiezen die zij om-en-om zingen in zeer korte uitvoeringen. Na de in totaal vier nummers kan het publiek samen met de betreffende coach beslissen wie van de twee talenten doorgaat.

Jamai Loman

Ook nieuws is dat Jamai Loman de presentator in de RedRoom is. Hij neemt de plaats in van Winston Gerschtanowitz en praat achter de schermen met de kandidaten. Het publiek kan ook voor het eerst tijdens de liveshows een aantal keer gratis stemmen op een kandidaat via de gratis RedRoom-app. 

Pharrell Williams

'The Story Of My Life’ is een idee coach Pharrell Williams in de Amerikaanse editie van The Voice introduceerde. In de halve finale op vrijdag 12 december laten vier van de acht halve finalisten hun singles horen voor de finaleweek. Deze worden speciaal met behulp van grote artiesten voor hen gecomponeerd en geproduceerd. Worstelt iemand met een bepaalde ervaring of staat zijn of haar leven volledig in het teken van muziek, het gezin of een hobby, dan komt dit prominent in deze single terug.

32 kandidaten

Er zijn nog 32 kandidaten in de race voor de winst, acht per coach. Hun liveshow-debuut wordt verdeeld over de eerste en tweede liveshow. In de eerste liveshow verschijnen van Marco Borsato’s team Graziella, Rob, Dynah en Sjors op het podium. Van Team Trijntje Oosterhuis treden Daisy, Emmaly, David en Eloy op en van Ilse DeLanges team zijn dit Pip, Sietske, Kimberley en Megan. De protegees van Ali B. in de eerste liveshow zijn Guus, Vincent, Martha en Renee. Na de tweede aflevering schitteren alle overgebleven talenten samen in de rest van de liveshows.

 In de eerste liveshow van The Voice of Holland is Ariana Grande te gast. Zij kreeg bij de MTV EMA’s de awards voor beste lied en beste vrouwelijke artiest.

Reageren