Veranderingen in The Voice of Holland

De jury van The Voice of Holland is hetzelfde gebleven maar er is wel het één en ander veranderd aan de populairste talentenshow van Nederland.

Het vijfde seizoen van The Voice of Holland gaat van start. Daarmee loopt de zangtalentenjacht langer dan Idols en evenaart hij X Factor. De show start net als voorgaande jaren met de ‘blind auditions’. En laten we eerlijk zijn: dat zijn de leukste afleveringen van The Voice.

Zelfde coaches

John de Mol wil nog wel eens rommelen met de samenstelling van de coaches, maar dat is dit seizoen niet gebeurd. Marco Borsato, Ilse DeLange, Ali B en Trijntje Oosterhuis zitten ook nu weer met hun rug naar de talenten en luisteren alleen. Ze draaien zich om als ze de kandidaat in hun team willen.

Veranderingen

Ali B verklapte onlangs in dagblad Metro dat er veel veranderingen zijn in de show. „Welke dat zijn, mag ik nog niet verklappen. Maar de coaches in het buitenland zullen versteld staan van hoe wij het hebben aangepakt.”

Volgens de rapper is het belangrijk om de kijkers te blijven boeien: „We staan niet stil en zorgen ervoor dat we het publiek een stapje voor zijn.” We zullen zien of The Voice ons ook dit jaar kan verrassen.

The Voice belooft ons in ieder geval weer opvallende kandidaten zoals 'kaboutertje', bekend van het kwaliteitsprogramma Oh Oh Cherso. Zou dit multitalent ook nog kunnen zingen?

The Voice of Holland, 20.30 RTL 4

Reageren