Koppels gezocht

Verboden Liefde krijgt een nieuw seizoen

29 november 2021 15:58 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© NPO

Verboden Liefde komt terug op televisie. Powned zoekt voor de tweede reeks koppels die in de aanloop naar hun huwelijk een laatste poging willen doen hun omgeving te overtuigen van hun liefde én deze te accepteren.

In de oproep van VincentTV Producties voor Verboden Liefde komt duidelijk naar voren dat een ieder welkom is in het programma. “Zijn jij en je partner dolgelukkig met elkaar en willen jullie komend jaar gaan trouwen, máár accepteert iemand in jullie omgeving jullie liefde niet vanwege een verschil in leeftijd, religie, seksuele geaardheid, cultuur, klasse, of een andere reden? Willen jullie je verhaal delen en samen met ons proberen verzoening en een prachtige huwelijksdag mogelijk te maken?”

Eerste seizoen

In het eerste seizoen van Verboden liefde, dat gebaseerd is op een Australisch format, zagen we onder meer de 28-jarige Denise die wilde trouwen met de 65-jarige Sjef. Haar vader was niet zo happig op het grote verschil in leeftijd. Ook Mattias en Steven kwamen in het programma voorbij. De gelovige moeder van Mattias hoopte nog altijd dat haar zoon alsnog voor een vrouw zou kiezen.

Contact

Geïnteresseerden mogen voordat ze overgaan tot aanmelding eerst contact opnemen met de programmamakers. Aanmelden kan hier. Wanneer het tweede seizoen van Verboden Liefde te zien is op NPO3, is niet bekendgemaakt.

Meer over