Televizier x TherMOLmeter

Verklappen deze foto’s de kandidaten van jubileumreeks Wie is de mol?

1 September 2020 15:30 | amusement | Door Constance van Amstel

Onopvallende plaatjes op de website van Wie is de mol? lijken aan de vooravond van het jubileumseizoen onbedoeld tóch naar de tot nu toe geheim gehouden kandidaten te leiden.

Slechts een land en een thema maakte AVROTROS bekend over het nieuwe, extra jubileumseizoen van Wie is de Mol?. Over de kandidaten is niets gezegd, behalve dat ze allemaal al eens eerder meededen. Pas in de eerste aflevering (zaterdag 5 september) wordt duidelijk wie er naar Italië zijn afgereisd voor het Renaissance-seizoen. Tot nu.

Foto’s oude Mol-locaties

Molloot Wout van Zaale van het Instagramaccount de TherMOLmeter nam met die summiere informatie natuurlijk geen genoegen. Hij dook op de onopvallende foto’s die AVROTROS op de site gebruikt bij de interviews met de anonieme kandidaten. En wat blijkt? De plaatjes zijn gemaakt in de landen waar Wie is de Mol? ooit is opgenomen. Leg de kandidaten van die seizoenen naast de uit silhouetten bestaande groepsfoto van nu et voilà: met 99 procent zekerheid heeft Wout de deelnemers aan het jubileumseizoen van Wie is de mol? ontmaskerd.

In deze video legt Wout zijn methode uit én vertelt hij wie er volgens hem allemaal meedoen aan Wie is de mol? – Renaissance.

 

Televizier x De TherMOLmeter

Meer van Wout zien? Dat kan! Speciaal voor het jubileumseizoen van Wie is de Mol? slaan Televizier en De TherMOLmeter de handen ineen in de zoektocht naar de mol. Iedere week maakt Wout een video van zijn bevindingen en die zie je vervolgens als eerste hier bij Televizier.nl. Alle video's zie je op het YouTube-kanaal van De TherMOLmeter.

Stijgend kwik

Wout van Zaale is al jaren een echte molloot die geen seizoen van het programma heeft overgeslagen. Op zijn Instagramaccount De TherMOLmeter houdt hij inmiddels al 4 jaar op onnavolgbare wijze de statistieken uit Wie is de Mol? bij. En niet zonder succes: Wout heeft bijna 30.000 volgers en het kwik stijgt nog steeds! Ook brengt hij een eigen molboekje uit waarin fans hun eigen statistieken bij kunnen houden. 

Meer over