Verklapt Rik van de Westelaken nu dat hij de Mol van 2015 is?

17 December 2014 16:20 | amusement | Door Televizier

Het grote Wie Is De Mol?-watchen is weer begonnen. Verklapt kandidaat Rik van de Westelaken in de nieuwe Avrobode nu dat hij De Mol van 2015 is?

Op 1 januari 2015 start het succesprogramma Wie Is De Mol? eindelijk weer op NPO 1. De Avrobode sprak alvast met kandidaten van het nieuwe seizoen en meteen hebben fanatieke 'molloten' weer iets om over te speculeren. Want verklapt kandidaat Rik van de Westelaken in het dubbeldikke kerstnummer per ongeluk dat hij de Mol is? Of doet hij dat juist expres?

Wie Is De Mol?

Rik van de Westelaken in het interview: “Mensen vertrouwden mij dingen toe waardoor ik informatie kreeg waarmee ik de boel kon saboteren zonder dat ze het door hadden.”

Goed, de nieuwslezer was de boel dus aan het saboteren. 

Maar, molloten, wat wil dat zeggen?

Dat hij de Mol is? Dat lijkt toch al te simpel. Maar misschien doet Rik van de Westelaken in de Avrobode alsof hij de Mol is, zodat mensen denken dat hij het niét is (maar het stiekum juist weer wél is)? Dat kan best. Of wordt het zo te ingewikkeld?

Wij zijn benieuwd! Wat ons betreft zijn er op dit moment nog negen andere verdachten: Martine Sandifort, Evelien Bosch, Marlijn Weerdenburg, Margriet van der Linden, Viktor Brand, Carolina Dijkhuizen, Pieter Derks, Ajouad El Miloudi en Chris Zegers.

Wat denken jullie? Laat het hieronder weten! Wie is de Mol van 2015?

Meer over