Aldus Angela de Jong...

'Temptation Island-verleiders verdienen grof geld aan deelname'

14 februari 2019 13:24 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Meedoen aan Temptation island zou behoorlijk lucratief zijn, zo weet AD-columniste Angela de Jong. Ze heeft uit betrouwbare bron vernomen dat verleiders duizenden euro's krijgen voor hun diensten.

Angela deed haar opvallende onthulling in De Ochtend Show to go.

Gratis vakantie

Tot voor kort beweren zowel de verleiders als Temptation island presentator Rick Brandsteder dat de mannen en vrouwen die de deelnemende stellen het hof maken er alleen een luxe vakantie aan overhouden. Maar Angela hoorde hele andere dingen van een man die door de productie is benaderd om verleider te worden. 

10.000 euro

Verleiders krijgen wel degelijk betaald en de tarieven liegen er niet om, weet Angela. Als een verleider er in slaagt te zoenen met een kandidaat krijgt hij 3000 euro. Voor een vrijpartij trekt de productie helemaal de knip: wie het voor elkaar krijgt seks te hebben met een kandidaat krijgt 10.000 euro op z'n rekening bijgeschreven.

Leedvermaak

Angela heeft als tv-criticus weinig op met Temptation island, ze vindt de RTL-realityserie vooral leedvermaak. Daarnaast meent ze dat de stellen vooral meedoen in de hoop beroemd te worden en niet, zoals wel wordt beweerd, om hun relatie te testen. 

Lees ook: Niet iedereen is blij met Angela's harde kritieken

Meer over