Terug naar huis

Verleidster Emma had het zwaar op Temptation Island

Verleidster Emma: gaat er nu een belletje rinkelen? Vast niet. Voorlopig is de Brugse schone nog niet veel in beeld geweest bij Temptation Island en dat heeft een verklaring. Emma wilde namelijk het liefste naar huis. 

Dat vertelt de Temptation Island-verleidster in Het Laatste Nieuws. "De verklaring voor mijn ‘afwezigheid’ is simpel", verklaart de 21-jarige Emma. "Bij de start van Temptation had ik het bijzonder zwaar. Ik heb letterlijk gejankt om naar huis te mogen."

Heimwee

Was het dan zo erg om onder de zon cocktails te moeten drinken en schaars gekleed in het zwembad te springen? Emma legt het uit. "Ik werk in de horeca en ben het gewend om constant onder de mensen te zijn. Daar in Thailand, zo zonder iemand uit mijn vertrouwde omgeving, had ik het erg lastig." Ook met de andere verleidsters klikte het niet. "Vrouwen onder mekaar... je kent dat, da’s niet helemaal mijn ding. We waren allemaal erg verschillende types en de ergernissen kwamen heel snel aan de oppervlakte."

Mannen

Toch zette de verleidsters dapper voort en zette ze haar tijd in de tropen uit. Niet makkelijk, als je niet op je plek zit. En zelfs de mannen waren niet helemaal Emma's ding. "Tja... Ik heb ze niet zelf mogen kiezen, hé", lacht ze. "Maar uiteindelijk heb ik mijn rol als verleidster wel vervuld. Kijken is de boodschap als je wil weten wat ik bedoel."

Meer over:

Reageren