Verleidster Yana weg van Temptation Island

Voor het eerst ooit verlaat een verleidster het gezellige Temptation island vroegtijdig. Yana Daems gaat weg en de reden van haar vertrek is vrij banaal.

De 23-jarige Vlaamse blondine verwoordt de reden van haar vertrek eloquent op een video op Instagram: 'Finally mag ik laten weten wat de reden is van mijn vertrek. De reden dat ik weg wilde was eigenlijk gewoon omdat ik me totaal niet amuseerde, ik verveelde me gewoon. Het was eigenlijk totaal mijn ding niet en ik vroeg me echt af: 'what the fuck am i doing here?' Dus daarom ben ik vertrokken. Ik heb het zelf aan de productie gevraagd of ik mocht vertrekken en uiteindelijk mocht het. Dit is de enige reden dat ik vertrokken ben dus mensen moeten ophouden met dingen verzinnen, want dat is gewoon niet zo.'

Rondborstig

Tot nu toe kreeg Yana op Temptation island weinig aandacht van de aanwezige heren op het eiland, het zou kunnen dat ze zich daarom verveelde. De rondborstige verleidster zal nog twee weken te zien zijn op het eiland. Daarna is het de vraag of ze wordt vervangen door een nieuwe lokster.

Meer over:

Reageren