Vermist maakt doorstart bij Avrotros

Vermist werd dinsdagavond voor de allerlaatste keer uitzonden door Avrotros. Goed nieuws voor alle fans: de zoektocht naar verdwenen personen gaat door!

Jaap Jongbloed baalde flink toen hij hoorde dat het Avrotros-programma Vermist voorgoed zou verdwijnen.  ‘’Ik snap dat de Publieke Omroep met z’n tijd moet meegaan, maar Vermist is nu juist een programma waarvoor de NPO staat: het heeft een maatschappelijke functie’’, vertelde hij aan Televizier.

Vermist 

De publieke omroep zag ook in dat er misschien een fout was gemaakt, en dus gaven ze Jongbloed en zijn team de kans om Vermist te moderniseren. ‘’Als wij Vermist in een nieuwe vorm verzinnen, niet in een studio, Vermist 2.0 dus, dan zijn ze bereid dat een kans te geven”, zei de presentator eerder in de Telegraaf.

In Het Spoor Van Vermist 

De Avrotros maakt nu bekend dat Vermist een doorstart maakt met het nieuwe programma In Het Spoor Van Vermist. In dit ‘nieuwe’ programma gaan de achterblijvers samen met het onderzoeksteam van Vermist op zoek naar hun verdwenen geliefden. Het team, dat gebruik maakt van een wereldwijd netwerk, wordt bijgestaan door vermissingsexperts en oud-rechercheurs.

Avrotros 

In Het Spoor Van Vermist wordt allesbehalve een statisch studioprogramma. ‘’De onderzoeksmomenten, overleg met derden en gesprekken onderling, worden door een vast camerateam geregistreerd’’, kondigen de programmamakers aan op de website van Vermist.

Aanmelden

Bezorgde bloedverwanten kunnen zich voor het programma aanmelden. ‘’De meewerkende families zullen uit minimaal 2 en maximaal 5 volwassen personen bestaan.’’

De laatste aflvering van Vermist werd dinsdagavond door 1,5 miljoen mensen bekeken.

Meer over:

Reageren