'Ohhhhh Louis!'

Gasten Hoge Bomen willen geen lofzang meer dankzij Veronica Inside

1 oktober 2020 08:04 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS/Nick van Ormondt
Jeroen van der Boom is al een tijdje niet blij met grappen over hem in Veronica inside, nu blijkt dat die geintjes gevolgen hebben voor Jeroens programma Hoge bomen.

Wilfred Genee onthulde in de radioversie van Veronica inside dat hij onlangs een goed gesprek had met de gepikeerde Topper.

Jeroen vs VI

Het rommelt al een tijdje tussen Jeroen en VI, zo zei hij recent op het laatste moment een interview met het radioprogramma af omdat hij niet blij zou zijn met de vele grappen die op televisie over hem gemaakt worden. Zo meent Johan Derksen dat Jeroen niet kan zingen. Wilfred vertelde dat hij de boel heeft geprobeerd te redden: het gaat immers maar om een mening, maar voor Van der Boom zit de angel een stukje dieper. 

Lofzang

In Veronica inside moeten de mannen al maanden smakelijk lachen om Hoge bomen, het muzikale SBS-interviewprogramma van Jeroen waarin hij zijn gasten toezingt. Met name de aflevering met Louis van Gaal passeert geregeld de revue waarna de heren blijven gieren om de nogal kritiekloze lofzang aan het adres van de trainer. Door het maandenlange gehoon hebben gasten in het nieuwe seizoen van Hoge bomen al aangegeven absoluut niet zo'n aubade van Jeroen te willen. En dat raakt toch de kern van het format.

Meer over