Wilfred staat vroeg op

Veronica Inside wordt nieuwe ochtendshow Radio Veronica

25 september 2020 10:23 | amusement | Door Jef Willemsen

© Talpa
Wilfred Genee volgt Giel Beelen op als de nieuwe ochtend-dj van Radio Veronica. Daarmee verhuist zijn radioprogramma Veronica inside van de middag naar de vroege ochtend.

Talpa Radio maakte de verhuizing bekend in een persbericht. 

November

Afgelopen jaar wisselden Wilfred en Giel al eens een weekje van timeslot. De ochtend is Genee goed bevallen, reden om de verhuizing vanaf 2 november permanent te maken. Wilfred is samen met sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen te horen van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 9.00 uur. Op vrijdag blijft Wilfred te horen in de Friday move op BNR.

Van Celine naar Florentien

De verhuizing heeft geen gevolgen voor de inhoud van het programma: het blijft een mix van nieuws, humor, sport en (Nederlandstalige) muziek. Wel is de move minder goed nieuws voor co-host en nieuwslezer Celine Huijsmans. Vanwege haar presentatiewerk bij Shownieuws kan ze niet mee naar de ochtend. Haar werk wordt overgenomen door Florentien van der Meulen die al functioneerde als haar invaller.

Veronica inside op tv

Wilfred blijft uiteraard ook tweemaal per week Veronica inside op televisie maken. Daarnaast is hij ook nog onderdeel van het presentatieteam dat de voetbalwedstrijden op Talpa verslaat. Dat kunnen weleens latertjes worden

Meer over