Collega

Veronica Inside verklapt eerste deelnemer Expeditie Robinson

30 juni 2021 10:38 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Martijn van Gelder

Eind augustus begint het 21e seizoen van Expeditie Robinson bij RTL4. De deelnemers worden altijd angstvallig stilgehouden, maar van je collega’s moet je het soms hebben.

In de radio-uitzending van Veronica Inside verklapten Wilfred Genee en Niels van Baarlen namelijk de eerste deelnemer. “Ik hoorde dat collega Wietze de Jager daarin zit”, verklapte sidekick Van Baarlen.

Toestemming

De Jager, evenals het duo werkzaam bij Talpa, moest natuurlijk toestemming vragen aan zijn werkgever voor deelname aan het survivalprogramma bij een concurrerende zender. En dan is er altijd wel iemand die zijn mond voorbij praat.

Nee 

Van Baarlen kreeg wat afkeurende blikken in de studio met de boodschap dat hij het nieuwtje nog niet naar buiten mocht brengen. Sidekick Bas Nijhuis, die dinsdagavond halsoverkop uit de studio van De Oranjezomer vertrok, vertelde even haarfijn hoe de situatie in de studio was. “Nee, ik zie iedereen nee schudden hier.” Of Wietze de Jager daadwerkelijk in Expeditie Robinson zit, weten we tijdens het officiële persmoment van het programma. Maar zijn Talpa-collega’s zullen er toch niet naast zitten?

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, opgenomen in Kroatië, is vanaf 29 augustus iedere zondagavond om 20:00 uur op RTL4 te zien.

Meer over