Afscheid nemen bestaat niet

Veronica blikt in tiendelige show terug op 20 jaar VI

21 december 2021 14:50 | amusement | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
Met de komst van de dagelijkse talkshow VI Vandaag komt er na 20 jaar een einde aan de oude vertrouwde voetbalshow Veronica Inside. De zender vindt dat dit niet onopgemerkt voorbij mag gaan en komt daarom met 20 Jaar VI: Het Einde Van Een Tijdperk

In deze nieuwste show blikken diverse bekende gezichten terug op de hoogte- en dieptepunten van het vertrouwde voetbalprogramma. Van de bekendste oneliners, hilarische anekdotes tot pittige uitspraken die zorgden voor nationale discussies: alles komt voorbij.

Veronica Inside

Het belooft dan ook letterlijk en figuurlijk een reis door de tijd te worden. 20 Jaar VI: Het Einde Van Een Tijdperk start namelijk bij de beginjaren, waarin de show van 2001 tot 2007 nog de titel Voetbal Insite droeg, en eindigt met de meest spraakmakende momenten uit de huidige editie van Veronica Inside. Intussen hoort de kijker dus ook alles over RTL Voetbal Insite, Voetbal International en Voetbal Inside.

Hélène Hendriks

In elke aflevering staat één van de iconische gasten centraal. Zij vertellen anekdotes over bekende fragmenten en openbaren geheimen die tot dan toe voor het publiek onbekend waren. De gezichten die je gaat zien, zijn onder meer die van Hélène Hendriks, Danny Vera, Jan Boskamp, Wim Kieft, Ewout Genemans, Hans Kraay jr. en Barbara Barend.

20 jaar VI: Het Einde Van Een Tijdperk is vanaf vrijdag 7 januari om 20:30 uur wekelijks te zien bij Veronica.

Meer over