Veronica zendt internetserie met Lisa Smit uit op tv

24 September 2013 13:40 | amusement | Door Televizier

Tv-zender Veronica gaat de voor het internet gemaakte serie Max and Billy's Drill Machine Girl uitzenden op televisie. Eén van de hoofdrollen is voor Lisa Smit.

Veronica zendt vanaf zaterdag 5 oktober de serie Max and Billy's Drill Machine Girl uit. De serie gaat over de twee beginnende filmmakers Max (Steef de Bot) en Billy (Nick Golterman) die dromen van een carrière als regisseur.

Samen met hun mooie hoofdrolspeelster Sarah (Lisa Smit, foto, bekend van Dokter Deen) willen ze de allertofste horrorfilm ooit maken. Alsof het produceren van een lowbudget-film nog niet lastig genoeg is, worden ze ook nog eens allebei verliefd op Sarah.

Nederlands Film Festival

De serie gaat op maandag 30 september in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Max and Billy's Drill Machine Girl is ontwikkeld in opdracht van EYE en kan bekeken worden via het online platform Moviezone.

Veronica

De reacties op de serie waren al zo positief dat Veronica heeft besloten de reeks aan te kopen en op televisie uit te zenden. Bijrollen in de serie zijn voor acteurs Audrey Bolder (Julia Loderus in GTST), Bart Klever (o.a. Lieve Liza en De Ontmaskering van de Vastgoedfraude) en Jim Deddes.

Meer over