Verrassing! Niet Beau, maar Do doet Surprise Surprise

26 Juni 2014 10:53 | amusement | Door Televizier

Niet Beau van Erven Dorens, maar Do gaat de opvolger van de Surpriseshow presenteren. Ze laat samen met Henny Huisman en Airen Mylene bijzondere wensen in vervulling gaan.

De show is nog niet eens begonnen en het regent al verrassingen. Beau had al door laten schemeren dat hij geen zin meer had in het SBS 6-programma, maar kwam hier later op terug. Om het allemaal nog ingewikkelder te maken stopt de zelfbenoemde kakker alsnog bij Surprise, Surpise, hij heeft het te druk. Do neemt het stokje van hem over. 

Surpise, Surprise

"Het is een fantastische kans", zegt Do in Shownieuws over haar nieuwe klus. De zangeres had al getekend voor het programma van SBS 6, alleen zou ze samen met Henny Huisman en Airen Mylene de straat op gaan om mensen te verrassen. Nu trekken Henny en Airen met zijn tweeën het land in, terwijl Do de presentatie in de studio op zich neemt.

Do

Do, die voluit Dominique van Hulst heet, heeft goede herinneringen aan de originele versie van het programma van Henny Huisman. "Alle programma's die Henny Huisman maakte, die keek ik. Ik zat als kind tranen met tuiten te huilen als er weer een mooi verhaal voorbij kwam."

Er worden vijf Surpriseshows gemaakt.

Meer over